Datum: 15 maart 2020

Beste patiënten,

Onze praktijk zal volgende week gewoon OPEN zijn. De reeds geplande afspraken kunnen dus gewoon doorgaan zoals voorzien.

Wel vragen we om het gezonde verstand te laten primeren. Indien jullie zelf ziek zijn, zieke partner of kinderen in huis hebben of in aanraking gekomen zijn met zieke mensen vragen wij vriendelijk om de gemaakte afspraak te annuleren. Dit voor jullie eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze therapeuten en de andere (kwetsbare) patiënten.

Graag willen we ook vragen om bij het binnenkomen EN bij het verlaten van de praktijk de handen grondig te wassen in het toilet.

Jolijn en ik zullen zowel VOOR als NA elke behandeling onze handen grondig wassen en desinfecteren.

Verder willen we vragen om de tijd die jullie in de wachtzaal spenderen tot een minimum te beperken. Ons team doet er alles aan om zo stipt mogelijk op schema te blijven, dus het heeft geen zin om 15 minuten op voorhand al aanwezig te zijn. Wij plannen ook de afspraken voldoende ruim in teneinde contacten tussen patiënten onderling zo veel mogelijk te beperken.

Tracht zoveel mogelijk alleen aanwezig te zijn op de afspraak. Daarom vragen wij om geen kinderen of partners mee te brengen. Uitzondering voor kinderen die zelf behandeling nodig hebben: die mogen vergezeld worden van één ouder of begeleider.

Tot slot vragen we ook om zo veel mogelijk met Payconiq af te rekenen.

Alvast bedankt om deze maatregelen in acht te nemen. Zodoende kunnen we de komende weken de praktijk geopend houden en alles vlot laten verlopen.

Samen staan we sterk tegen het coronavirus.