Datum: 04 mei 2020

Beste patiënten,

Voor jullie eigen veiligheid nemen wij nog altijd extra beschermingsmaatregelen om de besmettingsmogelijkheid zo laag mogelijk te houden. Daarom vragen wij om zo veel mogelijk rekening te houden met de volgende zaken:

* De wachtzaal blijft gesloten. We vragen daarom om aan te bellen en dan buiten te wachten tot we jullie komen halen. Het heeft dus geen zin om te vroeg te komen.

* Het toilet is NIET in gebruik.

* Graag zouden we hebben dat iedereen bij het binnenkomen zijn handen ontsmet. Ook bij het weggaan is het beter om de handen nog eens te ontsmetten.

* Gelieve allemaal een mondmasker te dragen. Wij dragen zelf ook een mondmasker.

* De handdoeken zijn van de tafels. We raden iedereen aan om zelf ook een handdoek mee te brengen om op de tafel te leggen. Na elke patiënt ontsmetten wij de tafel, de stoelen, de deurklinken en het gebruikte materiaal.

* Om alles vlot te laten verlopen, laten we wat meer tijd tussen de patiënten. Hierdoor kunnen we per dag wat minder behandelingen uitvoeren. De wachttijden kunnen hierdoor dus wat langer worden. Daarom blijven acute en postoperatieve behandelingen voorlopig voorrang hebben op chronische en onderhoudsbehandelingen. We vragen hiervoor wat begrip.

* Kom zo veel mogelijk alleen naar de afspraak. Begeleiders mogen niet mee binnen. Het is belangrijk dat hier zo weinig mogelijk mensen tegelijk zijn.

* Gelieve zoveel mogelijk met Payconiq te betalen.

* Wie zich ziek of verkouden voelt, keelpijn, koorts heeft of hoest wordt gevraagd om zijn afspraak zo tijdig mogelijk af te zeggen.

We hopen dat we op die manier zo veilig mogelijk kunnen werken. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Hannes en Jolijn