Datum: 18 januari 2021

Beste patiënten,

Voor jullie eigen veiligheid nemen wij nog altijd extra beschermingsmaatregelen om de besmettingsmogelijkheid zo laag mogelijk te houden. Daarom vragen wij om zo veel mogelijk rekening te houden met de volgende zaken:

* De wachtzaal is open. We vragen om aan te bellen. We zullen zeggen in welke stoel je moet plaatsnemen. Gelieve je hier aan te houden.
Wie liever in de auto wacht, geen probleem. We komen je halen zodra de vorige patiënt buiten gaat.

* Kom zo veel mogelijk op tijd! Veel te vroeg komen heeft geen zin. We proberen om zo weinig mogelijk mensen tegelijk binnen te laten.

* Wie in de achterste praktijkruimte en in de oefenzaal behandeld wordt, moet de praktijk verlaten langs de achterdeur. Dit om zo weinig mogelijk mensen te kruisen.

* Het toilet is NIET in gebruik. We merken dat er steeds meer mensen opnieuw het toilet gebruiken maar dit is eigenlijk niet veilig. Gelieve het daarom altijd te beperken tot uiterste noodgevallen.

* Handen ontsmetten bij binnenkomen!

* Mondmasker is verplicht!

* We werken met afwasbare hoezen op de tafels. We raden iedereen aan om zelf ook een handdoek mee te brengen om op de tafel te leggen. Na elke patiënt ontsmetten wij de tafel, de stoelen, de deurklinken en het gebruikte materiaal.
* Kom zo veel mogelijk alleen naar de afspraak. Begeleiders mogen niet mee binnen. Het is belangrijk dat hier zo weinig mogelijk mensen tegelijk zijn.

* Gelieve zoveel mogelijk met Payconiq te betalen.

* Wie zich ziek of verkouden voelt, keelpijn, koorts heeft of hoest wordt gevraagd om zijn afspraak zo tijdig mogelijk af te zeggen.

We hopen dat we op die manier zo veilig mogelijk kunnen werken. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Hannes en Jolijn